Fake tiramisu
Servings Prep Time
8porţii 15minute
Passive Time
1ora
Servings Prep Time
8porţii 15minute
Passive Time
1ora
Ingredients
Instructions
  1. Am pregătit o cafea tare pe care, după ce s-a răcit, am amestecat-o cu brandy şi esenţă de vanilie.
  2. Am bătut bine frişca şi am amestecat-o cu mascarpone şi zahăr.
  3. Piscoturile de sampanie le-am înmuiat rapid în cafeaua aromată şi am început să le aşez pe fundul formei mele de tort cu fund detaşabil. Nu-i nimic dacă unele se mai rup, este chiar ok aşa. Trebuie să acoperiţi uniform fundul formei.
  4. Am pus apoi un prim strat de cremă şi am continuat cu un nou strat de pişcoturi. Am încheiat cu un strat de cremă peste care am pudrat printr-o sită o cuvertură de cacao.
  5. Prăjitura se lasă la rece pentru cel puţin o oră (de preferat mai mult), după care se poate scoate din formă şi servi. Poftă bună!
Please follow and like us: