About

Bun-venit cititorule!

Dacă ai ajuns aici, trebuie să ştii că nu vei găsi doar reţete, ci şi poveştile din spatele lor, că tot ceea ce am postat este preparat de mine, documentat, testat, fotografiat, asumat, că fac acest lucru din plăcere (şi sper că se vede), că pentru mine a pregăti mâncarea nu este unul din acele lucruri pe care trebuie să le bifez pe lista de to do, ci o pasiune pe care am descoperit-o şi cultivat-o treptat. La mâncare ne întoarcem cu toţii zilnic, fie şi numai cu gândul, dacă nu în fapt, însă cum abordăm subiectul depinde de fiecare dintre noi. Pentru mulţi este o necesitate. Pentru mine este cercetare, curiozitatea de a încerca arome şi gusturi noi, modalitatea de a strânge în jurul mesei pe cei dragi, prietenie, un ritual, o artă.

La începutul lui 2014 am început timid primul meu blog dedicat secţiunii food sareanbucate.  Am învăţat din mers ce înseamnă să fii food blogger, am experimentat, am şi greşit, dar cine nu greşeşte, nu învaţă şi iată-mă la început de 2016 cu acest proiect nou, casareanbucate. Ce veţi găsi aici? Reţetele de pe vechiul blog, de care nu mă pot despărţi deoarece fac parte din experienţa mea, şi articole de food cu reţete, poveşti care mă inspiră, noutăţi din domeniu, sfaturi etc. Ce nu veţi găsi? O înşiruire de ingrediente şi o modalitate seacă de redare a preparării (nu mă caracterizează), reţete netestate, imagini furate etc.

Te invit deci draga cititorule sa mi te alaturi in aceasta calatorie aromata.

Cu drag,

Ela

2 Thoughts to “About”

  1. Mi s-a facut o foame teribila si o pofta uriasa de retetele tale. Intentionez sa mai vizitez blogul tau pe viitor si sa testez unele din retetele pe care le-ai prezentat – incepand cu cele mai simple :). Nu sunt o mare gospodina, dar am aspiratii marete. Prietenii si cunoscutii mei nici nu stiu ce surprize ii asteapta!

    1. admin

      Hei, multumesc frumos! Ma bucur ca ai gasit ceva pe placul tau aici si te invit sa ramai aproape pentru noutati. Iti astept pozele cu rezultatele!

Leave a Comment