Webstock 2016

Am scris acest articol cu tableta pe genunchi in timpul desfasurarii Webstock 2016, cea de-a noua si cea mai mare conferinta destinata mediului online din Romania. Din motive independente de mine nu am apucat sa postez pana acum acest articol. Va invit sa urmariti pe scurt relatarea unei zile pline de evenimente.

 

 

 

 

 

 

Despre

Alexandru Tomescu, celebrul violonist, a deschis seria cuvantarilor cu o poveste personala – o poveste pe acorduri de Stradivarius despre suflet, pasiune si, bineinteles, muzica.

img_20160930_092936

Am continuat intr-un ton mai amuzant, dar in spiritul legii cu Marian Godina, intr-un interviu marca Cristina Bazavan. Despre aroganta: “mi se parea o aroganta sa dau 16000 de autografe pe o precomanda, cand poti trece cu masina pe langa mine si ai autograful meu de doua ori”.

img_20160930_100119

Paula Herlo – unul din jurnalistii pe care ii admir foarte mult, un om care s-a remarcat prin seriozitate si numeroasele campanii jurnalistice care ne-au patruns in case si in suflete – ne-a marturisit cum au decurs aceste experiente.

img_20160930_102614

O poveste speciala, o “mare hoinareala” fotografica, o schimbare radicala de drum. Sorin Onisor a pornit de la profesorul de la tara cum ii place sa spuna, ajungand acum un fotograf de succes care promoveaza prin imagini Romania rurala.

img_20160930_110403

Am incheiat acest panel cu Howard Dell – actor, atlet si concurent in echipa Loredanei la Vocea Romaniei. Povestea sa de viata mi-a smuls cateva lacrimi cu greu stapanite. In plus, ne-a rasplatit rabdarea cu un cantec live.

img_20160930_121857

In partea a doua, Ravinder Takkar, de la Vodafone Romania, sponsor principal al evenimentului, a prezentat tehnologia 4G+ acum la indemana utilizatorilor. Prin aceasta televiziunea, stirile de maine, filmele (in parteneriat cu Netflix) si emisiunile preferate pot fi accesate de oriunde, cu orice dispozitiv mobil smart.

img_20160930_143446

Dupa pauza de pranz am ales sa merg la sesiunea de discutii dedicata Online. Invitatii Florin Boldescu – Raiffeisen Bank, Bogdan Axinia – eMAG, Irina Alexandru – Vector Watch, Iulian Padurariu – Pony Car Sharing, Victor Balasa – T-Me Studios au vorbit despre inovatia in online.

img_20160930_163638

In ultima parte a discutiilor, la Online Communication Trends, i-am ascultat cu placere pe Lucian Mandruta, Vlad Petreanu, Dana Rogoz, Adi Hadean si George Buhnici povestind despre experienta lor ca bloggeri si raspunsurile acestora la intrebarile publicului. Tot acum mi-am incercat si eu puterile cu un prim live pe facebook :).

Cum a fost la editia numarul 9? Aglomerat a fost sigur. Pe an ce trece prezenta la aceasta conferinta este din ce in ce mai mare, de la participanti, la sponsori si speakeri. Ceea ce nu poate fi decat un semn bun ca oamenii au inteles ca, trend sau nu, exista niste linii directoare catre succes si ca acesta este un loc de unde te poti pune la curent cu ce mai misca in domeniu. Mai multe puteti afla si de pe pagina de facebook a Webstock sau tastand hashtag #webstockro.

 

Please follow and like us:

Related posts

Leave a Comment