Dacă e toamnă, e timpul pentru Webstock

Webstock a ajuns la a IX-a ediţie!

Am ajuns pentru prima oară la Webstock acum 3 ani într-o ploioasă zi de început de octombrie, după ce aflasem despre eveniment pe un grup din Google+. Entuziasmul primei participări a fost atât de mare şi lucrurile pe care le-am aflat de acolo fiindu-mi de folos în activitatea mea online, încât am repetat experienţa şi în anul următor. Aici am întâlnit şi legat prietenii cu persoane care activează în online asemeni mie şi m-am pus în permanenţă la curent cu trendurile din branşă.

Dacă nu ai auzit până acum de #webstock şi doreşti să afli mai multe despre cea mai importantă conferinţă dedicată social media din România, află că acesta este un eveniment organizat de Evensys şi Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen şi Siviero Maria. Aici poţi participa la întâlniri interactive despre cele mai noi tendinţe în social media, bune practici, comunicare şi promovare, despre cele mai recente tehnologii şi aplicaţii din domeniu.

După cum spuneam, eventul a ajuns la cea de-a noua ediţie şi va fi transmis live pe site în data de 30 septembrie ac, în direct de la JW Marriott. Printre speakerii acestei ediţii se numără Ravinder Takkar,Preşedinte şi CEO Vodafone Romania,Vlad Petreanu, Jurnalist & Blogger la Petreanu.ro, George Buhnici, Realizator TV & Co-Fondator Cavaleria.ro şi mulţi mulţi alţii.

Online Personality of the Year a fost deja votat şi vom afla cine este câştigătorul, precum şi cei de la celelalte categorii din concurs în cadrul Galei de la finalul unei zile pline de noutăţi la Webstock. Cine doreşte, poate solicita gratuit o invitaţie la gală. Detalii, aici.

Vă voi ţine la curent pe parcursul evenimentului cu detaliile picante pe blog şi facebook. Stay tunned!

Ne vedem acolo … sau online!

Please follow and like us:

Related posts

Leave a Comment